zondag 3 maart 2013

9 Gezellig tafelen


Gezellig tafelen

Vanmorgen zijn mijn twee kleine tafels opgehaald door de nieuwe eigenaar. Gewoon mensen uit de buurt die mijn advertentie op Marktplaats zagen staan. Ze hebben nog geen dag op Marktplaats gestaan en zijn nu al weg. De kopers waren heel enthousiast en ik heb ze met een goed gevoel van de hand gedaan.

Twee weken geleden verkocht ik eindelijk na lange tijd mijn eettafel. En de week erna heb ik  mijn droomtafel besteld samen met een soortgelijke salontafel. Hetgeen nu wel betekent dat ik nu een dansvloer in de huiskamer heb met stoelen aan de kant voor de muurbloempjes.

Als je tegenwoordig iets overtallig hebt dan verkoop je dat op marktplaats (weer zoiets moois van het digitale tijdperk) Bovendien is het geweldig leuk als iemand anders met zoveel plezier de deur uitgaat met de door jou aangeboden zaken. Mijn eettafel staat gewoon hier in de buurt en de kleine tafeltjes aan de andere kant van de rivier.

Ik was al heel lang op zoek naar een smalle lange tafel. Maar dat is uit tegenwoordig en dat terwijl ik het knusser tafelen vind als er minder dan een meter zit tussen gastvrouw en gasten. Maar trend is trend en dus kwam ik geen eettafel tegen die twee meter lang was en tachtig breed.

Maar ik vond een link in At Home en via internet heb ik mijn droomtafel gevonden. Alles was mogelijk qua maat, maar ook qua poten en lades. Helemaal naar eigen wens en ook nog betaalbaar en dat in deze tijd. Een ontdekking waar ik heel gelukkig mee was en het was ook nog in de buurt.

Ik ben nog wel eerst gaan kijken natuurlijk. En toen ik weer thuis kwam ben ik met de digitale fotocamera aan de slag gegaan en maakte wat foto’s van mijn tafels en met mijn account op Marktplaats had ik de advertentie al snel voor elkaar. Ik had vooraf al bedacht dat ik eerst mijn grote tafel zou verkopen en pas daarna de kleine, alvorens ik de nieuwe tafels ging bestellen. Het spreekwoord zegt wel dat je niet eerst het oude moet weg doen, maar in dit geval vond ik dubbele tafels in huis erg onhandig.

De levertijd was drie weken en dus zit ik nu nog even zonder tafels. En dan te bedenken dat ik zonder de digitale snelweg dit niet had bereikt. Mooi toch!

Tip: Denk praktisch daar heb je alleen maar profijt van.

Liefs
Earl Grey

U kunt mijn Blog volgen door links boven op de link aanmelden te klikken.
U kunt hieronder reageren zodat ik daar weer van kan leren.
(klik daarvoor op: Opmerkingen)

4 opmerkingen:

 1. ohhh leuk nieuwe tafels , ik hoop ze gauw te zien !

  lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Marja,
   Ik kan ook niet wachten en ben heel benieuwd hoe het zal staan.
   Groetjes

   Verwijderen
 2. Via, via ben ik op je blog beland en heb heerlijk rondgekeken. Wat een gezellige posts en foto's, ik ga je volgen.

  Lieve groet,
  B.

  BeantwoordenVerwijderen