donderdag 9 mei 2013

19 Eerste rang
Eerste rang

Het was een “Eerste Rang” week die bol stond van Cultuur en wat heerlijk is dat.

Gek genoeg zit ik deze week maar liefst 3 keer in het theater en een ieder die mij kent weet dat ik niets liever doe. Dinsdagavond werd het nieuwe programma 2013/ 2014 gepresenteerd in theater De Stoep in Spijkenisse en natuurlijk zat ik vooraan.

Na een leuke avond muziek en cabaret ging ik huiswaarts met het voor mij waardevolle programmaboekje. Thuis was het nog een heel gepuzzel om uit te zoeken waar ik heen wil in het komende seizoen. Maar het is weer gelukt en inmiddels heb ik de voorstellingen voor het komend theaterseizoen al gereserveerd. Het is altijd weer vreemd dat je er zo vroeg bij moet zijn.

Wat een luxe is dat. Hoezo recessie?

Het was nog een hele administratie om alles te noteren in mijn digitale agenda. Maar ook dat invoeren reken ik tegenwoordig maar bij de voorpret, al hoewel het niet het leukste klusje is. Mijn agenda is alweer gevuld tot en met mei 2014. 

Ik heb dit jaar ook weer een Rotterdampas en natuurlijk heb ik de  App op mijn Tablet en is het een van mijn favorieten Apps.

De Rotterdampas geeft mij de mogelijkheid om een half uur voor een voorstelling lastminuut theaterkaarten te kopen en dat scheelt.

Het is leuk om gewoon even op de bonnefooi de metro te pakken en b.v. naar het Nieuwe Luxor te gaan. Woensdagavond nam ik de gok. Hoewel ik heb wel even op de site gekeken of de voorstelling uitverkocht was.

Ik had geluk en zo zat ik woensdagavond op rij 7 bij Youp van ’t Hek te genieten van een onverwachte avond humor van de bovenste plank. Heerlijk!

Op Hemelvaartdag bezocht ik (ook met Rotterdampas) het Arboreteum “De Trompenburg” in Rotterdam en zoals u op de foto’s kunt zien met succes. Het is een paradijsje in de stad, een mooi stukje Cultureel erfgoed midden in Rotterdam.

Morgenavond zit ik bij “Foute Sarah’s” waarschijnlijk een voorstelling vol humor die bij mijn leeftijd past. Want ook ik heb zo mijn seniorenmomentjes. Ik laat me maar verrassen, want ik boekte ook deze voorstelling al een jaar geleden. Ik kijk er naar uit en weet zeker dat ik ervan zal genieten.

En over die seniorenmomentjes……

Ik ging deze Blog schrijven op mijn Laptop en bij aanvang betrapte ik me erop dat ik over het beeldscherm wreef voor een volgend scherm……….. Ik vraag me nu toch af of ik te veel gebruik maak van de Tablet en de Smartphone.

Zijn het tekenen van verslaving of………. is dit nou een seniorenmomentje???

Tip: Glimlach en zeg eens wat aardigs op straat tegen een voorbijganger. Want een glimlach kan je dag veranderen.

Ik wens jullie een fijne week.

Liefs
Happy Earl Grey

©Happy Earl Grey

U kunt mijn Blog volgen door links boven op de link aanmelden te klikken.
U kunt hieronder reageren zodat ik daar weer van kan leren.
(klik daarvoor op: Opmerkingen)

1 opmerking:

  1. verslaving of senioren momentje het maakt mij niet uit ! PFFFTTTT ben ik even blij dat wij nog voor dit jaar een afspraak hebben voor een paar dagen op het strand !:):)

    lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen