zondag 22 januari 2017

215 Puzzel
Puzzel

De weken vliegen om en we zitten al in de tweede helft van januari. Iemand noemde januari, de maandagochtend van het jaar en dat vond ik eigenlijk best een grappige benaming voor die grijze eerste maand van het jaar.

Hoewel, ik moet bekennen dat ik die eerste maand heel kleurrijk doorkom. Ik moet puzzelen om alle afspraken na te komen en door tijdgebrek dreigt mijn blog voor het eerst in lange tijd de dupe te worden.

De afgelopen week had ik verrassende gesprekken en bijzondere ontmoetingen. Die intens mooie gesprekken bevestigen wat ik altijd al wist. Elk mens bezit een schatkist vol persoonlijke verhalen en al die levenservaringen zijn een waardevolle inspiratiebron. Mensen zijn prachtig en dat heeft niets met schoonheid te maken

Het borrelt en het bruist en tijdens een brainstorm avondje is wel duidelijk dat het tijd wordt om nieuwe plannen maken, het vuur is aangewakkerd.

Die plannen moeten nog vorm krijgen, het moet nog rijpen. Maar de eerste stap is gezet en wellicht wordt een oude passie nieuw leven in geblazen. Een mooi leven bestaat uit improviseren en het is juist dat improviseren waar we weer iets mee willen gaan doen. Nu nog een locatie, enthousiaste deelnemers en de plannen uitwerken. En dan de vloer op, grenzeloos spelen, losgaan en weer mooie dingen maken.

Het hoe of wat vertel ik nog niet, dat komt later als de tijd rijp is.

Voor deze week een korte blog, ik kan wel blijven puzzelen, maar tijd kan ik er niet bijmaken. Ik beloof jullie volgende week weer met een mooi verhaal te komen.


Waar droom jij van?


Doordenker:

Volg je dromen, ze weten de weg.

Blijf positief, geniet van het leven en deel je geluk.

Liefs,

Elly Embregts

©Happy Earl Grey

9 opmerkingen:

 1. Dat klinkt allemaal veelbelovend, Elly. Zo is er overal wel iets moois te vinden, als je er maar aandacht voor hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben erg benieuwd, mooi om je dromen te volgen...
  Succes met je puzzel
  Ik wens je een goede week
  Met warme groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw geest zoekt en vindt, maar moet ook rusten. Wordt vervolgd....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je gaat ons vast verrassen, ik ben benieuwd. Toch heb ik wel een idee.....
  Hier geen spannende dromen, meer voornemens om van alles en nog wat aan te pakken en te gaan doen. Maar dan, ineens, is de week alweer voorbij en besef je dat je nog niet veel verder gekomen bent.
  Een succesvolle week gewenst, groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik word er wel erg nieuwsgierig van hoor! Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben reuze benieuwd!!

  Mooie voorjaars bloemen laat je zien.Helaas gaat het nog even duren voor het echt zo ver is.
  Fijne week.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met je nieuwe plannen.
  Fijne nieuwe week.
  Groetjes Marja
  🌷🌷🌷

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nieuwe plannen en dromen, die moet je altijd hebben!
  Wat en fijne voorjaarsbloemen. Ik hou ervan. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wel een droom over houden hoor, want dat is ook heel leuk. Ben wel heel benieuwd naar je nieuwe plannen, dat horen we vast wel binnenkort. Leuk. dat laddertje van de badkamer is een oude fruitladder en heb ik denk ik wel zo'n 10 jaar geleden particulier opgescharreld. Het heeft altijd in onze bed en breakfast in de badkamer gestaan, ook voor de handdoeken. Nu is het een dierbare herinnering aan toen, ja herinneringen en dromen dat zijn toch belangrijke zaken. groetjes en een fijn weekend, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen