zaterdag 26 januari 2013

3 "Smart" en rozen
"Smart" en Rozen

Het was een hectische week waar ik met plezier op terug kijk.

Het begon maandag al wonderlijk tijdens mijn reis naar mijn laatste cursusavond, de avond van de evaluatie en het kijken naar ons verfilmt resultaat.

Op weg ernaar toe zat ik in de metro met Alain Clark die zacht in mijn oren zong en mijn E-reader met Mr. Grey. Naast mij een leuke jonge knul die genot van de nieuwe tijd en een film op zijn "Smart" zat te kijken en daar helemaal in zat. Iedereen kon mee genieten. Het is toch een wondere wereld zoals Chriet Titulaer zo beeldend kon zeggen. Ik geniet elke dag van mijn "Smart" maar kan mij (nog) niet voorstellen dat ik ooit zo naar een film ga zitten kijken. In elk geval was het kijken naar ons verfilmt resultaat van de cursus nou niet van dien aard dat ik die op mijn "Smart"zou gaan bekijken.

Deze week heb ik geprobeerd iets te begrijpen van Instagram. Een App waarmee je foto's kunt delen. Het was weer een hele ontdekking en het is mij inmiddels gelukt foto's te maken en te delen in Facebook. Maar ik kan nog niet zeggen dat ik er ook nog maar iets van begrijp. Maar je moet met je tijd mee en ik blijf onderzoeken.

Wellicht vraagt u zich af waarom rozen. Maar ik ben eens verder gaan kijken en gaan zoeken naar andere bloggers en kwam daarbij op de Blog van Janny van Vliet  "Rozen van Papier" zo'n mooie site. Als je van rozen houdt net zoals ik moet je er zeker eens een kijkje nemen op haar Blog.

Ik heb genoten van het maken van mijn Blog-site en schrijf met plezier mijn belevenissen in de nieuwe digitale wereld. Maar ik kan u verzekeren dat een avontuurlijke tocht door andere Blog's zeker de moeite waard is. Er zijn zoveel mensen die via een Blog hun belangstelling, hobby of wat dat ook willen delen. Ik ben nog lang niet uitgekeken en ik zou ook u aanraden om eens op onderzoek uit te gaan.

Kijk inmiddels kan ik al niet meer buiten mijn "Smart" maar er is zoveel te ontdekken tegenwoordig. Veel meer dan dat ik vrije tijd heb en dan heb ik het nog niet eens over Wordfeud waar ik nog steeds geen genoeg van krijg. Het is mooi al die elektronica maar er gaat veel tijd in zitten.

Daarom is het altijd weer prettig om zo tussendoor een avondje te schilderen met de meiden. Heel relaxt gewoon het hoofd leegmaken en de verf uit de penseel laten vloeien. Heerlijk daar kan geen electronica tegenop.

Tip: Laat je niet te veel in beslagnemen door de nieuwe tijd van elektronica. Hou de balans tussen mens en computer. Verlies elkaar niet uit het oog.

Met het breiwerk op de bank en een pot Earl Grey op het theelichtje sluit ik nu mijn derde Blog. Ik wens jullie nog een mooie zondag.


Lieve groet
Earl Grey
U kunt mijn Blog volgen door links boven op de link te klikken.
U kunt hieronder reageren zodat ik daar weer van kan leren.
(klik op: Opmerkingen)

2 opmerkingen:

  1. had deze even gemist !!, wat een mooie rozen blog !
    ik ben ook fan !
    gr, Marja

    BeantwoordenVerwijderen