zondag 29 december 2013

53 Jaargang


Jaargang

De zon schijnt heerlijk naar binnen en vanuit mijn nieuwe draadloos fenomeen klinkt de Top 2000. De kerst ligt weer achter ons en hoewel ik de dagen hoestend en proestend doorgekomen ben waren het mooie dagen.

Het is nu zover ik heb mijn eerste jaargang geschreven en mijn voornemen om een heel jaar wekelijks te “bloggen” heb ik tot een einde gebracht. Nou ja, tot een einde?

 In het weekend na kerst ben ik mijn eerste jaargang eens terug gaan lezen. Wat is het leuk om te lezen wat mij het afgelopen jaar heeft beziggehouden. Ik was zelf verrast over wat het jaar mij heeft opgeleverd en ik geef toe dat het schrijven mij heeft verrijkt.

De aanleiding voor het gaan schrijven van een blog was eigenlijk de aanschaf van mijn allereerste Smartphone en alles wat ik bij het gebruik tegenkwam. Enkele maanden daarna ontdekte ik de Tablet en ik trok de wijde “digitale wereld” in.

Langzaam aan werd voor mij het “bloggen” een ontlading aan het eind van de week. In het begin nog eenvoudig opgesmukt met een enkele foto. Maar naar mate ik enthousiaster werd groeide ook het aantal foto’s en ontdekte ik het maken van de fotocollages. Eindelijk kwamen mijn mooie foto’s, waarvan ik er zoveel heb tot z’n recht.En wat het schrijven en fotocollages maken nog leuker maakte waren de reacties die ik kreeg. Het is leuk te horen dat mensen zich herkennen in wat ik schrijf en mooi ook dat het mensen aan het denken zet.

Toen ik twee weken geleden schreef dat ik mij ging beraden of ik na een jaar schrijven nog verder zou gaan, kreeg ik van heel wat mensen te horen dat ze elke week naar mijn blog uitkeken. Vorige week vroeg iemand mij nog of ik al wist of ik door zou gaan want het zou zo jammer zijn als ik stopte, ze keek er elke week naar uit. Erg leuk om te horen.

En de spanning stijgt en ik hoor in mijn fantasie tromgeroffel……………

Ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik eigenlijk ook niet meer zonder kan en er heel graag mee door wil gaan. Er zijn nog zoveel foto’s en ik heb nog zoveel te vertellen over de gewone dingen die er toe doen. Ik kan niet meer stoppen of nou ja, misschien ooit.

Het hoge woord is eruit ik ga verder en ga het 2e jaargang in bruisend van energie.

Mijn voornemen is om te werken aan een andere lay-out en ga daar eens over nadenken. Uw ideeën zijn natuurlijk welkom en ik nodig u uit om te reageren op mijn blog. Wat mist u nog op mijn site en wat zou beter kunnen.

Eén ding staat vast de fotocollages blijven en hoewel de sneeuw deze winter op zich laat wachten heb ik al mijn sneeuwfoto’s eens bijeengebracht om toch een wintersfeertje te creëren voor dit nummer.Ook wil ik elke week proberen een blog in de spotlights te zetten. Want bloggen is wereldwijd populair en de sites kun je in een handomdraai vertalen en zijn dus goed te lezen. De wereld om ons heen kun je gewoon in huis halen, er is nog zoveel te ontdekken.

Kijk maar eens naar de Zweedse site van HWit Blogg met prachtige foto’s.

Een Poolse blog is Hanulkowydom met totaal andere foto’s en een totaal ander sfeertje.

En bij Home Shabby Home  een Italiaanse blog zijn ook weer prachtige interieur foto’s te zien.

Voor deze week waarin we Oud- en Nieuwjaar vieren heb ik een hele mooie passende tip die niets kost:

Een glimlach is het mooiste sieraad dat je kunt dragen.

Ik wens u deze week een heel mooie jaarwisseling, doe voorzichtig met vuurwerk en voor het nieuwe jaar wens ik u vóór alles gezondheid, het allerbelangrijkste in ons leven.

Heel veel geluk voor 2014.

Liefs,
Happy Earl Grey
©Happy Earl GreyU kunt mijn Blog blijvend volgen door rechts 
op de link "Mijn blog volgen" te klikken.
Ik stel het zeer op prijs als u hieronder een reactie achterlaat.

3 opmerkingen:

 1. fijne sfeer winterfoto's , en vooral doorgaan in 2014 !

  lieve gr, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zullen doorgaan .................
   Marja, ik hoop dat we nog veel leuke dagjes uit gaan ondernemen in 2014
   Liefs

   Verwijderen
 2. Ook ik lees je blogs altijd met veel plezier, zo knap.
  Groetjes Vera

  BeantwoordenVerwijderen