zondag 26 januari 2014

57 Opknappen


Opknappen


Mijn gemaakte plannen krijgen vorm en de planning is rond. Maar alvorens het opknappen kan beginnen moet de boel eerst behoorlijk op zijn kop.

Het is een kleine kamer met een kastenwand en die moest natuurlijk leeg. Het is schokkend wat een mens allemaal bewaard. Tja, je weet maar nooit of je het ooit weer kunt gebruiken en dus bewaren we alles. Het hamsteren zit in onze genen om het vervolgens na lange tijd toch weer van de hand te doen.

Ik heb behoorlijk wat van de hand gedaan en gelukkig kun je het tegenwoordig zelf wegbrengen naar de milieustraat. Zodat je niet lang met de troep behoeft te blijven zitten. Ook heb ik de schappen van de kringloopwinkel aardig kunnen vullen. Waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dat geeft me dan ook weer een goed gevoel.

De boel op zijn kop zetten brengt ook herinneringen boven zeker toen de dozen met fotoboeken opengingen. Herinneringen aan mooie reizen en mensen die er niet meer zijn geven dat opruimen iets heel speciaals.Woensdag was alles uitgezocht en waren de kasten leeg en werden de eerste banen behang van de wand getrokken. Maar de hevige vermoeidheid die mij overmande bleek niet van het ruimen. De griep kreeg vat op mij en ik voelde me beroerd.

Het opknappen kreeg een andere wending in plaatst van verder de boel afbreken moet ik eerst maar even goed voor mij zelf gaan zorgen. Lamlendig kijk ik in de agenda hoeveel tijd er nog rest. Ik moet het gaan redden en dus even pas op de plaats en zorgen voor de nodige vitaminen, totdat ik me weer kiplekker voel.Blog in de spotlight:

Het Keetje van Lien is de site van Carolien die altijd op zoek is naar leuke spulletjes. Ik genoot van de vrolijke foto’s van haar Pipowagen.

Op de site van Frederique’s wereld kun je lezen over dagelijkse dingen. Met treffende woorden schrijft zij over heel persoonlijke dingen uit het leven. De woorden “Alle stormen van het leven komen vroeg of laat tot rust” waarmee de site begint, troffen mij meteen.

Doordenker:

Je hoeft niet perse je tempo op te voeren om meer uit het leven te halen.

Liefs,
Happy Earl Grey
©Happy Earl Grey
  
U kunt mijn Blog blijvend volgen 
door rechts op de link "Mijn blog volgen" te klikken.
Ik stel het zeer op prijs als u hieronder een reactie achterlaat.

14 opmerkingen:

 1. Lieve Earl Grey,
  Ben je heerlijk bezig met opruimen, en wat ruim je daarzelf ook van op, krijg je de griep. Ja, daar kun je niks aandoen, gewoon uitzieken.
  Ik hoop dat je voldoende tijd overhoud om ook alles weer op te bouwen.
  Wat lief om een blog in de spotlight te zetten. Het keetje van Lien volg ik al lang.
  Ik wens je van harte beterschap!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je me volgt en lief dat je zelfs reclame maakt. Dankjewel daarvoor!! Ik hoop dat je je inmiddels weer wat beter voelt? Fijne zondag!! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag dat je me was gaan volgen en kom even bij je kijken, wat een leuke blog heb je! Ik ga je volgen. Volgens mij kom je ook uit Rotterdam? En je zet af en toe een blog in de spotlights, wat lief. Ik heb Franse Lelie al ruim 4 jaar maar ben sinds kort een Rotterdamse blog begonnen. Misschien leuk om deze eens in de spotlight te zetten? Ik hou je in de gaten:) Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt en ik zal de Rotterdamse blog ook eens noemen. Ik ben geboren in Rotterdam en woon in Spijkenisse. Welkom op mijn blog en nog een fijn weekend.
   Groetjes

   Verwijderen
 4. Ik kom via Liens Keetje bij jou terecht en ben onder de indruk van de mooie foto's die je maakt. Ik zie dat je in exact dezelfde maand als ik met bloggen bent gestart. En toevallig organiseerde ik een giveaway met earl grey.
  Kijk hier maar:
  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/2013/04/giveaway-dachshund-grey.html


  Vlug beterschap met je ziekte en veel succes met het opknappen van je huis.  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom en bedankt voor je complimenten over mijn foto's. Ik ga een kijkje bij je nemen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. BETERSCHAP!!! en alles op zijn tijd , die kamer komt ook wel weer aan de beurt !
  lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag je reactie bij Frederique en kwam even kijken op je blog .Het ziet er gezellig uit bij je dus ik ga je volgen
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat "hamsteren" is zo herkenbaar ;-)) Ik moet ook eens een begin maken.
  Het voordeel van flink opruimen is ook dat het letterlijk weer ruimte maakt in je hoofd.
  Een héérlijk "opgeruimd" gevoel haha Eerst opknappen: beterschap!
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lekker bezig! je voelt je ook veel fijner in je huis als het lekker opgeknapt is

  BeantwoordenVerwijderen